Wanneer zijn veegmachines uitgevonden?

Ik denk dat ze niet meer zijn uitgevonden. Ik weet het antwoord niet, maar ik heb het niet nodig om te zijn "omdat ze niet meer zijn uitgevonden."

Ik heb twee redenen waarom we veegmachines nodig hebben, en de andere die ik zal delen is dat de prijs per rol niet goedkoop is. Er is veel hype rond de prijs van deze rollen, maar het is verlaagd van de oorspronkelijke prijs van US $ 4 per rol tot slechts US $ 1,80 per rol. Dus de waarde van de rol is echt niet zo hoog, zelfs voor de meest hardcore verzamelaars. In feite geloof ik niet echt dat ze zo geweldig zijn van een roller, dus ik heb niet veel interesse in hen. Dus als je een persoon zoals ik, en je houdt van het idee van een goedkope roller, maar niet echt wilt het geld uitgeven om je eigen te maken (hoewel je zou kunnen), dan is deze rollen zou kunnen worden voor jou!

Ik heb een mooie set van vijf van deze rollen, die ik op eBay voor US $ 1 per stuk. Wanneer moet ik veegmachines kopen? Er is een beetje risico in de aankoop van hen op eBay, want ik heb niet geverifieerd de integriteit van de rol die ik heb verworven, maar het is het risico waard.

Laten we eerst eens kijken naar de twee rollen die ik in mijn collectie heb. Degene die ik heb heeft het logo op de voorkant, maar ik moet toegeven dat ik niet veel over weten. Ik denk dat het een zwart-witte Rollers & Wheels merk roller is. De volgende rol is de oranje rol die ik kreeg van mijn moeder. De verpakking van deze rollen zijn vergelijkbaar en ze zijn gemaakt met hetzelfde plastic gebruikt om rolbladen te maken. Echter, dit is de eerste keer dat ik ooit heb gezien deze rollen gelabeld als "PVC roller". De eerste die ik heb gevonden gelabeld als PVC was een rol van de Koreaanse rollen merk dat werd geproduceerd in de jaren 1990. Ik weet niet of dit werd vervaardigd onder de "PVC" naam of als de fabrikant veranderde het in "PVC Roller" en vervolgens omgedoopt tot "PVC roller". Zie anders het ervaringsrapport veegmachine Test.

Het was een interessante verrassing toen ik keek naar de productbeschrijving. Zij stellen in hun beschrijving dat deze rollen zijn gemaakt met behulp van PVC. Het is moeilijk te zeggen in deze foto, maar een van de rollen heeft een grote "N" op de verpakking. Ik hoopte dat ze waren gewoon met behulp van een goedkoop label en hoopte dat ze zouden de rollen te maken van PVC. Ik e-mailde de fabrikant, maar hij vertelde me dat de verpakking is ontworpen om de rollen te beschermen tegen de elementen en niet het milieu. De fabrikant voegde er ook aan toe dat het rollen "volkomen veilig" was. De volgende ochtend kwam ik thuis en vond dat er waren verschillende gebroken broodjes in mijn schuur. Ik was nog nooit zo boos geweest. Ik begon te denken: hoe weten deze fabrikanten over de gevaren van het productieproces als het pakket zegt dat ze "100% veilig" zijn? Ze liegen letterlijk tegen het publiek. Immers, hun producten zijn niet.