Wanneer moet ik veegmachines kopen?

Als je een goed merk koopt, gaan ze lang mee. Ik vind het leuk om goede merken die een goede kwaliteit producten tegen redelijke prijzen te vinden, dus ik heb een lijst van merken die ik leuk vind, dus als ik ga winkelen, kan ik degene die ik leuk vind kopen.

En als er een merk is dat ik niet leuk vind, koop ik het gewoon niet. Het is ook goed om keuzes te hebben. Toen ik een aantal artikelen over hoe merken zijn niet gemaakt voor de huid van vrouwen te lezen, ik dacht dat dit zou het ergste van het slechte nieuws. Ik ben een feministe, maar ik ben geen hardcore feministe. Ik heb niet het diepe gevoel van hoe het is om te leven met onderdrukking. En de vrouwen van kleur waar ik mee werk leven ook al met veel onderdrukking. Ik ben een heel fatsoenlijk persoon, maar ik heb niet het gevoel dat ik aan de top van mijn voorrecht sta in deze wereld. Dus waarom zien we zo veel terugslag naar het woord "feminist"? En waarom is er zoveel haat op een product genaamd de Wonder Woman Glow?

Toen ik naar het onthullingsfeest van de Wonder Woman Glow ging, werd ik opgewonden omdat ik eigenlijk met mijn vrienden uit ging om een monster te nemen. Maar de dag voor het evenement was ik zo depressief en ik had een slecht gevoel, en ik was bang dat het erger zou zijn dan op mijn werk, wat ik niet graag toegeef.

Toen we het feest uitliepen, zeiden de beveiligers van de winkel van alles, en één zei: "Kijk naar je tieten, hoer" tegen me. Ik zei: "Wat is de definitie van een feminist?" Ik ging naar binnen en vertelde hen dat het niet mijn taak is om een feministe te zijn, en ik moest dit werk alleen doen, en ik ga opdagen en mijn werk doen. En dat hebben we gedaan. Op het moment dat de mensen het over hadden, begonnen de mannen langs me te lopen, en ze begonnen me uit te schelden. Ik werd erg boos op ze. Het waren niet alleen de mannen, maar ook de meisjes die op dezelfde manier werden lastiggevallen. Het was echt verschrikkelijk. We liepen naar de hoek en ik stopte om te luisteren naar mensen praten. Ik hoorde over een meisje dat in een salon kwam, haar hoofd naar beneden, ze huilde. Ik zag een jong meisje langs me lopen. Ze zag eruit als een jonge vrouw van in de 20. Dit onderscheidt het van artikelen zoals Smeg Wasmachine. Ze droeg een kort rokje en ik dacht dat ze op mijn zus leek. In tegenstelling tot veegmachine Test is het daardoor veel nuttiger. Ik voelde de eerste pang van angst. Ik stopte om te controleren op haar en ik voelde iets nat op mijn hand en ik besefte dat het niet haar hand, en toen ik draaide om te zien of ze nog steeds huilen, zag ik dat ze huilde voor me. Ik merkte dat mijn zus huilde en ik voelde me slecht dat ik haar daar had achtergelaten.