Waarom worden veegmachines veegmachines genoemd?

Omdat mensen die ze maken hun eigen spullen maken, niet alleen het kopiëren van producten van andere mensen. De waarheid is dat ik heel goed ben in het maken van mijn eigen producten. In feite maak ik zowat alles wat ik gebruik en zorg ervoor dat er geen overlap is van wat ik maak en wat mijn klanten gebruiken. Ik heb mijn eigen kleine workshop die is gewijd aan dit doel. Het is hier waar ik heb alle veegmachines die ik heb gebruikt in de afgelopen 5 jaar. Het doel van de workshop is dat ik in staat ben geweest om de patronen van de mensen die mijn producten kopen te bestuderen en te proberen om ze te kopiëren. Ik maak een paar van deze items zelf in mijn werkplaats. In sommige gevallen heb ik zelfs ze zelf gemaakt, zonder een kit (wat nog steeds zeldzaam is). Sommige van de producten die ik maak zijn ook verkrijgbaar bij mijn andere winkel, dus je het bezoeken om er meer over te weten te komen.

Mijn doel is om het simpel te houden. In de afgelopen jaren heb ik veel van hetzelfde over en weer: ik gebruik een fundamentele spons aan de binnenkant van mijn hand en breng dan dezelfde hoeveelheid polish aan de buitenkant van de hand. Soms is het meer dan een en soms minder (soms gebruik ik ook een paar van hen als spot polishes). Soms is het allemaal aan de ene kant, soms aan de andere kant. Het is ook moeilijk om te werken met een kit, je moet de spons te nemen en toe te passen op het product. Dit is ook de reden waarom ik niet over een duidelijke basis voor deze items, het is moeilijk om de details van de spons te zien. Maar het is niet voor een goede reden, ik doe deze dingen omdat ze werken.

Ik wil dat mijn spons meer een natuurlijk, natuurlijker gevoel is, dus ik gebruik een spons met een lichte consistentie, zodat ik kan werken zonder het risico van het poolse breken als het aan de dunne kant is.

Ik gebruik graag poolse remover met deze, dus ik krijg geen polijst of lijm op de spons.

Er is geen poolse remover voor een spons, dus dit zal werken in dat geval. Het is nog steeds mogelijk om de polish te verwijderen als je voorzichtig bent, maar je hoeft het niet zo vaak te doen.

Er is een klein verschil in hoe de spons absorbeert de poolse dus ik beveel het aan iedereen die probeert te werken aan een poolse die is zittend op het oppervlak voor een lange tijd. Ik gebruik een zachte spons en zet het op een harde ondergrond (zoals een bureau) en breng voorzichtig de polish. Ik werk niet met een zware borstel zoals de meeste poetsmiddelen. Wat zijn de nadelen van veegmachines? Ik doe het met de hand want het is een stuk moeilijker om de Poolse naar de juiste plaats.

Ik probeer de spons schoon te houden. Ik maak niet alleen de spons of een borstel schoon als ik klaar ben met polijsten. Ik gebruik een schone doek en breng een kleine hoeveelheid van de poolse en veeg het af.

Ik raad u aan gebruik maken van een zeer lichte polish (minder dan 3 lagen) op de spons als dit is de makkelijkste manier om het te krijgen waar je wilt dat het gaat. Dus je hebt een spons en een polish die dezelfde grootte. Als u de poolse zeer licht en zeer snel zal bewegen rond de spons op dezelfde manier dat een glas doet op een nat glas. U dit doen in seconden en de poolse zal de juiste richting te verplaatsen, omdat je niet hoeft te wachten tot het te verplaatsen. En dat is misschien het vermelden waard, als je het vergelijkt met veegmachine.