Heeft u tips over het gebruik van veegmachines?

Als je een beetje van je hand gebruiken, en als je een zeer schone hand houden, is het belangrijkste dat je de polish zien en niet de kleur. Wanneer u uw eerste polish (zoals een zeer dunne), ziet u een zeer dunne laag. Als je wat beter kijkt, wordt de laag veel groter en kan je polijsten worden geruïneerd. Als de poolse is echt zwaar en je gebruik maken van een borstel met veel kracht, zal het pijn doen aan je hand. Ik raad u aan om de borstel te gebruiken met zeer weinig kracht of een zachte borstel om de polish toe te passen. Als u een hard of zwaar stuk polish borstelt, u niet zien welke kleur het is. Ik ben geen fan van het gebruik van zeer zware poetsmiddelen. De polish kan zeer gemakkelijk worden geruïneerd.

Het was de eerste keer dat ik Nars Velvet Matte had geprobeerd. Ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb! Ik heb gekocht veel Nars polish in het verleden en nog nooit heb ik deze kleur gezien. Het is zo'n mooi licht en de polish is zo glad en glanzend. Ik kan niet stoppen met denken over hoe geweldig het zou zijn om dit te gebruiken! Bedankt Nars voor uw harde werk! -K Dit is zo mooi! Ik ben zo enthousiast over dit, heb ik nog nooit geprobeerd dit soort polish voor. De kleur is rijk en de formule is geweldig. Ik heb nog nooit in staat geweest om een andere Nars polish die ik leuk vind te vinden, en deze is zeker een die ik zal houden. Ik ben echt blij om het weer te zien en ik hou van de fles! -K Ik heb een monster van dit, ik hou ervan! Deze polish is zo mooi! Het heeft een zachte, gladde afwerking en is zo glad. Ik ben onder de indruk van de formule. Mijn man en ik hebben geprobeerd veel Nars Pools. We vinden dit geweldig. Ik heb dit bij Sephora en het was te koop voor 50 $. Ik wou dat ik een van de kleuren uit de winkel kreeg. De kleur in de winkel is een mooi blauw. -K Dit is een andere geweldige polish van Nars. Het is een mooie blauwe met roze glans. Ik weet niet zeker waar de roze glans vandaan komt, maar het is echt prachtig. Het lijdt geen twijfel dat het beter is dan Coolblue Wasmachine Miele. Deze lak gaat zo soepel en is zeer eenvoudig aan te brengen. Het heeft zelfs een applicator, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het gaan overal. veegmachine is echter een test waard. Ik hou van deze poolse! Nars is zeker een geweldig merk te ondersteunen en het lijkt alsof ze altijd geweldige dingen doen! Hier is een foto van de nagel van de rode nagel postte ik eerder. Deze is een andere kleur omdat het een beetje donkerder. Ik hou van hoe anders dit eruit ziet. Hier zijn de andere nagels die ik gepost voor ook. Je zien dat ik de laatste tijd echt aan mijn nagels heb gewerkt! :) Dus dit is mijn eerste keer het doen van een poolse met een formule die je zou kunnen toepassen van een borstel. Ik denk dat dit een heel makkelijk te gebruiken polish. Het is zo gemakkelijk om het toe te passen en je zelfs je vingers gebruiken! De formule is vrij groot ook! Ik zou het zeker aanraden! :) Dus, je vertellen hoe opgewonden ik ben om deze recensie te schrijven, vooral omdat ik werd gestuurd deze poolse door een vriend van mij, die heeft een vriend genaamd Emily die ik ontmoette via een beauty blog dat ik ben een grote fan van. Emily heeft een paar merken, en een van de merken die ze leuk vindt is Nars.